Beskyttelse af dine postkasser mod avancerede trusler.

Der kommer hele tiden nye former for malware, og med vores avancerede beskyttelsesløsning, kan vi hjælpe dig med at beskytte dine mails, filer og dit onlinelager mod dem. Samt hjælpe dig med at beskytte dine postkasser, filer, programmer og dit onlinelager mod nye, avancerede angreb i realtid. Dette giver dig holistisk beskyttelse i Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Visio, SharePoint Online og OneDrive for Business. Ved at beskytte mod farlige vedhæftede filer og udvide beskyttelsen mod skadelige links supplerer det sikkerhedsfunktionerne i Exchange Online Protection, så der ydes bedre beskyttelse mod zero-day-angreb.

Beskytter også mod farlige vedhæftede filer.

Med sikring af vedhæftede filer sørger vi for at forhindre, at skadelige vedhæftede filer påvirker dit meddelelsesmiljø, selvom deres signaturer er ukendte. Alt mistænkeligt indhold gennemgår en malwarefunktionsanalyse i realtid, som benytter maskinlæringsteknikker til at undersøge indholdet for mistænkelig aktivitet. Farlige vedhæftede filer placeres i en sandkasse i et eksplosionskammer, inden de sendes til modtageren. Fordelen er en mindre rodet indbakke, der er fri for malware, med bedre beskyttelse mod zero-day-angreb.

Vi Beskytter også dit miljø, når brugeren klikker på skadelige links.

Beskyttelsen fungerer ved at beskytte mod skadelige links ved at scanne indhold. Sikre links supplerer dette ved at beskytte dit miljø, når brugerne klikker på et link. Mens indholdet scannes, omskrives webadresserne, inden de går igennem Office 365. Webadresser undersøges i realtid på det tidspunkt, hvor en bruger klikker på dem. Hvis et link er farligt, rådes brugeren til ikke at besøge webstedet, eller vedkommende får besked om, at webstedet er blevet blokeret. Rapportering er tilgængelig, sådan kan vi spore, hvilke brugere der har klikket på et link, og hvornår de klikkede på det.

Omfattende rapportering.

Med denne avancerede beskyttelsesløsning kan vi give dig et vigtigt indblik i, hvem der rettes angreb mod i din organisation, og hvilken kategori af angreb du står over for. Med Rapportering og sporing af meddelelser kan vi undersøge de meddelelser, der er blevet blokeret på grund af ukendte virusser eller malware, med URL-sporing har vi mulighed for at spore individuelle skadelige links i meddelelserne, som der er blevet klikket på.