Undgå at blive forstyrret af IT problemer i hverdagen og lad os tage ansvaret for, at jeres IT-installation kører optimalt.

Uanset om jeres systemer bliver driftet i vores hostingcenter eller står på jeres egen adresse, så tager vi ansvaret for at jeres IT-installation kører optimalt og at du får den bedste service.

Commerze-IT kompetente system-konsulenter kan sikre en optimal infrastruktur på jeres adresse, ligesom vores dygtige samarbejdspartner sidder klar i hostingcenteret for at hjælpe jer med de systemer, i får driftet.

Uanset hvordan jeres systemer fungerer, kan Commerze-IT erfarne teknikere og konsulenter garantere et højt serviceniveau og derved færre IT problemer i hverdagen.

Vores konsulenter og sælgere har stor viden om vores produkter gennem mange årlige certificeringer. Dette sikre jer som kunde, at i får den bedste vejledning og dermed større og bedre udnyttelse af jeres IT inverstering. Vi har udviklet PoK (Power Of Knowledge) til at kunne imødekomme jeres udfordringer. Vi har alle nye produkter, fra de store leverandører på markedet.

Commerze-IT tilbyder komplette IT-outsourcing løsninger – det inkluderer også service og support på jeres adresse. Vi varetager jeres IT-infrastruktur via løbende servicering og vedligehold. Hermed opnår i en højere driftsikkerhed og i kan fokusere på jeres kerneforretning.

Vi tilbyder Remote Support, samt ”InHouse Outsourcing” hvor vi påtager os at drifte jeres IT mens det står på jeres adresse. I får tilknyttet en fast konsulent, som varetager jeres drift og IT infrastruktur.