Commerze-IT – leave IT to us…

Vi er en succesfuld handels og servicevirksomhed med en niche i sourcing af IT udstyr.

Commerze IT’s infrastrukturløsninger er centreret omkring konsulentydelser til design, implementering og hosting. Ydelserne tilbydes i tæt tilknytning til Hardware og Software. Vi kan tilbyde hosting i dansk hostingcenter, med ISO27001 samt certificeret medlem af BFIH.

Commerze IT er en IT-konsulentvirksomhed, som er specialiseret indenfor Microsoft produkter. Vores IT-konsulenter er certificeret inden for et eller flere Microsoft-produkter, og er således enten MCP, MCSA eller MCSE.

Det vigtigste for vores aktiviteter er at skabe merværdi for vores kunder. Vi stræber således efter at levere konsulentydelser og rådgivning, som bidrager til kundernes forretningsudvikling. Det opnår vi ved at tage udgangspunkt i kundens nuværende situation, fremtidige planer og ønske om tilbagebetalingstid på IT-investeringer.

 

Sourcing af IT

Vi har siden 1987 opbygget et omfattende og globalt netværk af handelspartnere på tværs af landegrænserne. Dette sætter os i stand til at kunne tilbyde attraktive løsninger og rådgivning på stort set alle niveauer….hele verden er vores markedsplads og dermed din !

Er du derfor på udkig efter de nyeste produkter eller gårdsdagens modeller, er Commerze-IT din fremtidige IT leverandør.

Vor succes udspringer primært fra 2 fundamentale ting:

  • Godt købmandskab
  • Stor teknisk viden om vores produkter

Ring derfor til os – vi er vant til udfordringer…også din !