Det betyder, at IT-afdelingen eller IT-leverandøren bruger dyre timer på at genskabe disse data. Udgiften for at genskabe en hel mappe eller Mailboks kan være uforudsigelig. Uden en Backup løsning til jeres Office 365 mangler virksomheden en fundamental løsning til data beskyttelse som supplement af deres Office 365 løsning.

 

Hvorfor løbe risikoen for at miste forretningskritiske data?
Med Commerze IT Cloud Backup til Office 365 kan I få backup af jeres kommunikation, dokumenter og filer på tværs af Excel Online, SharePoint og OneDrive, så I undgår eventuelle følger af datatab i skyen: Driftsforstyrrelser, produktivitetstab hos medarbejderne og problemer med kundetilfredsheden.

 

Hurtig og effektiv gendannelse af data uden skjulte udgifter
Når uheldet er ude, kan Commerze IT’s lynhurtige søgning og gendannelse hjælpe med at genskabe jeres mistede data. Der er ingen dataloft, begrænsning på opbevaring, forældelse eller skjulte udgifter. Så snart det er sat op, behøver I ikke tænke mere på det.

 

Hvornår bliver virksomhedens data forretningskritiske?
Svaret er desværre ofte: “Når I mindst forventer det”. I kan få brug for at genskabe mistede informationer til finansiel rapportering, intern eller ekstern revision eller i forbindelse med retstvister. I kan blive udfordret af nye lovmæssige krav til opbevaring af data eller få brug for at genskabe gamle data, der pludseligt bliver kritiske for virksomhedens fortsatte drift.

 

Fordele:

  • Ubegrænset, sikker backup af jeres kritiske Office 365-data, dokumenter og e-mails.
  • Mistede data genskabes hurtigt, før det påvirker virksomhedens produktivitet.
  • Datatab begrænses med op til seks daglige snapshots.
  • Der er ingen installation, vedligeholdelse eller skjulte omkostninger.
  • Overhold lovkrav om opbevaring af data.
  • Gendan oplysninger til brug for finansiel rapportering eller revision.

 

Commerze Cloud Backup teknologi arbejder sammen med jeres Office 365 features og hjælper med at beskytte Office 365 Exchange Online (SharePoint and OneDrive for Business data kan tilvælges for merpris).