Vil du vide mere om vores referencer?

Kontakt venligst Steen Schmidt på 8993 7171
eller sns@commerze.dk;

Solbjerg Stålvarefabrik ApS levere dele til landbrugsmaskiner. I 1994 blev Solbjerg Stålvarefabrik ApS en del af Bellota koncernen, som i dag tilhører AGRISOLUTIONS der udover Solbjerg også har følgende brands under sig så som Bellota, Rozalma, Ingersoll, og Trinity, som tilsammen har Seks produktionsfabrikker I Spanien (2), USA, Canada, Brasilien of Indien og en kommerciel og logistisk platform i Danmark.

 

Commerze IT er vores IT-leverandør, da de har en bred viden og en hurtig og god support. Vores IT står i dag i Spanien og Commerze IT er vores “lokale IT-afdeling”, de står selvstændigt for al kommunikationen med Spanien og får tingene til at virke på tværs af forskellige samarbejdspartnere og lande. Jeg finder at Commerze IT er meget løsningsorienteret og god til at følge opgaverne til ende. 

 

Erik Madsen

Direktør, Solbjerg Stålvare ApS

 

Solbjerg Stålvare ApS

HUJ A/S en mellemstor virksomhed med ca. 70 medarbejdere, som leverer et godt og solidt entreprise arbejde. Vi har egne struktører, murere og tømrere/snedkere, samtidig med, at vi er en arbejdsplads, som udvikler og dygtiggør lærlinge inden for disse kategorier. Vi udfører vores opgaver, om det så er hovedentrepriser eller underentrepriser, i højeste kvalitet.

Det er vigtigt at vi kan tilgå vores IT alle steder fra på alle tider af døgnet. Så da vi skulle migrere til Cloud, skulle vi vælge en leverandør der kunne levere en solid og fleksibel platform. Valget faldt på vores leverandør gennem mange år, da de er stabile og seriøse, samt har en Citrix løsning som har den fleksibilitet og funktionalitet som vi søgte.

Hos Commerze IT får vi en IT løsning som er døgnovervåget og til en fast pris på alt. Så ved vi hvad tingene koster, på samme måde som vores kunder også gerne vil vide hvad deres byggeri koster. De passer vores IT, så vi kan fokusere på vores forretning.

Kasper Skjøde Høegh Stjernvik

CFO, HUJ A/S

HUJ A/S

Commerze IT er vores totalleverandør på IT. Vi har igennem mere ind 20 år arbejdet sammen på at udvikle og udbygget vores IT-løsninger. Og et samarbejder på mere ind 20 år, det taler vel for sig selv.

Claus Møller; Direktør

Scrouples

HiFi Klubben

Hifi klubben er mere end 90 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige og Holland, samt fire nationale online-butikker. Dermed er HiFi Klubben Europas suverænt største specialkæde inden for højkvalitets HiFi.

HiFi Klubben