Lær os lidt bedre at kende...

Vi elsker at samarbejde

Vi er gode, men vi kan ikke alt, men vi team’er op med samarbejdspartnere, også gerne din egne fortrukne leverandør på et eller flere af jeres systemer, således at vi kan male med hele paletten.

Vi er nysgerrige

Vi søger først at forstå, dernæst at rådgive, udfordre og inspirere. I vores verden er alt muligt, men det betyder ikke at alle idéer er gode. Vi ønsker at skabe reel værdi.

Vi vil have glade kollegaer

Det at gå på arbejde skal være sjovt med et stærkt fællesskab. Vi har hjertet med og et fælles ansvar for at passe godt på vores “familie” her på arbejdspladsen. Så vi også kan passe godt på dine IT brugere og deres systemer.

Vi vil have de gladeste kunder

Vi elsker at omsætte vores “nørdede” viden til glæde og værdi for vores kunder. Vi ønsker altid at kunne hjælpe og hjælpe dig hele vejen i mål.

Vi er veluddannede

Vi dybt kompetente til det vi kan og vi elsker at samarbejde med andre kompetente mennesker. Derfor uddanner vi os løbende i de sidste nye teknologier, produkter og løsninger.

Vi vil være bedst

Vi brænder for det vi laver og vi gør det vi er bedst til.

Vi er bundreelle

Vi vil hellere sælge dig den rigtige løsning frem for den dyreste.

Leave IT to us

Vores slogan er vores manifest! Missionen for Commerze IT er, at du som kunde, trygt skal kunne overlade din IT til os. Vi vil være din fortrukne IT leverandør, på løsninger, hosting eller udstyr.