Microsoft Modern Workplace

Arbejd hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhed med Microsoft Teams.

 

Er din arbejdsplads forberedt når det uventede sker? Mange virksomheder kan blive hårdt ramt af både interne og eksterne udfordringer, men hvordan kan man formindske skaden?

Modern Workplace er et værktøj, der giver mulighed for at arbejde hvor som helst i verden og fra hvilken som helst enhed. Om du er på farten, hjemme eller på kontoret, er du fuldt ud opdateret med dine samt dine kollegers opgaver. Vi, i Commerze-IT, vil gerne give jer 3 gode grunde, til at arbejde i et mere moderniseret arbejdsmiljø.

 

  1. Alle programmer samlet i et:
    Med Microsoft Teams kan du følge med i hvor langt dine kolleger er kommet med projekter, få hurtigt svar på spørgsmål, eller have adgang til alle dine Office 365 værktøjer. Alt dette placeres sikkert i skyen.
  2. Chat, telefonsamtale eller video-opkald:
    Teams tilbyder en enkelt og brugervenlig app, der giver dig mulighed for at skrive med dine kolleger via chat, have telefon- eller videosamtale.
  3. Arbejd på farten:
    Om du er på farten, sidder på kontoret eller arbejder hjemmefra, kan du forblive koblet op og up-to-date med dine kolleger og dine værktøjer.

Vi har en masse andre grunde til at modernisere din arbejdsplads, men det vil vi langt hellere vise på et kort fysisk møde eller et Teams møde.

Står I allerede med den moderne arbejdsplads, men mangler andre løsninger? I Commerze stræber vi efter at dække kundens behov, ikke kun et, men alle behov. Om du har mangel på hardware, software, licenser eller infrastruktur, så skal vi nok få fundet den helt rigtige løsning. Ræk ud til Allan Lind, som vil kunne fortælle og rådgive omkring den rette løsning for jer.