Hvad er Hosted Virtual Desktop?

Et hostet virtuelt skrivebord (HVD) er en brugergrænseflade, der opretter forbindelse til programmer og data, der er gemt på en cloududbyders servere i stedet for på brugerens computer eller virksomhedens netværk. En HVD kaldes nogle gange et virtuelt skrivebord, der hostes af skyen.

Hver desktopforekomst findes som en virtuel maskine (VM) på tjenesteudbyderens servere. For slutbrugerne bør oplevelsen ikke skelnes fra en, hvor alle deres data og applikationer er lokale.

HVD leveringsmodel, også kendt som “desktop as a service” (DaaS) tilbyder en masse fordele for virksomheden. Tjenesteudbyderen er ansvarlig for opbevaring, sikkerhedskopiering, sikkerhed og opgraderinger. Tjenesteudbydere tilbyder generelt redundans, høj tilgængelighed, og nogle gange andre funktioner som f.eks. Modellen er også til gavn for en mobil arbejdsstyrke, fordi medarbejderne kan få adgang til deres skriveborde overalt med en internetforbindelse.

Her er et par af fordelene ved en virtuel skrivebordsinfrastruktur:

  • Adgang fra alle steder – Du kan tilgå dit skrivebord og tilhørende programmer og data – hvor som helst og når som helst. Så længe du er på nettet, kan du tilgå dit fjernskrivebord.
  • Ingen IT-bekymringer – Vi klarer teknikken, herunder infrastruktur, produktopdateringer og backup, så du kan fokusere på det, der betyder noget for dig.
  • Sikkerhed i top – Vi har stor respekt for jeres data. Derfor opbevares jeres data i certificerede datacentre, som er beskyttet mod bl.a. tyveri, brand og strømsvigt.