Microsoft 365 er den moderne, digitale arbejdsplads. Kommuniker, del dokumenter eller hold møder over Teams. Som bruger har du altid dit værktøj ved hånden, om du er på kontoret, hjemme i stuen eller på farten. Med Microsoft 365 er du up-to-date, altid.		
 • Hvad er Microsoft 365?

  Ud over samarbejdsværktøjerne i Office 365 såsom professionel e-mail, dokumenthåndtering, opbevaring, videokonferencer og Office-værktøjer (Excel, Word, Powerpoint og Outlook osv.) Inkluderer Microsoft 365 en komplet løsning til også at få oversigt og kontrol af virksomhedens enheder og avancerede sikkerhedsfunktioner for at undgå vira, indtrængen og sikre GDPR-overholdelse.
 • Hvorfor Microsoft 365?

  Ud over produktivitets- og samarbejdsværktøjer får du fuld kontrol over alle virksomhedens enheder. Nem login og adgang til firmaprogrammer for brugere. Beskyttelse mod indtrængen, vira og malware. Klassificering og kryptering af fortrolige oplysninger. Sikkerhedsfunktioner i Windows 10 og en fuldautomatisk On / Off-boardingproces til brugere og enheder.
  Microsoft 365 er løsningen for dem, der ønsker at sikre høj produktivitet, sikkerhed og opretholde fuld kontrol.

Velkommen til Microsoft Teams – Stay connected!

 • Hvad er Microsoft Teams?

  Microsoft Teams er en komplet løsning til chat og online møder. Hold lyd-, video og webkonference og chat med alle i eller uden for organisationen. Teams gør det nemt at arbejde i grupper. Rediger og del samtidigt filer med populære 365-apps som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint og Power BI. Integrer Microsoft-apps og tredjepartspartnertjenester, og skræddersy processen, hvilket øger samarbejdet og produktiviteten.

Kontaktoplysninger:

Send message

Interesseret ?

Så ta' fat!

Har du nogle spørgsmål eller brug for mere information? Så udfyld dine kontaktoplysninger her til venstre, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Jeg giver selvfølgelig også en kop kaffe, hvis du kommer forbi.