Cyber Awareness Training

Kurset er pædagogisk opbygget og henvender sig til alle typer medarbejdere. Det indeholder ti interaktive videoer af en varighed på 2-4 minutter. Hvert modul går i dybden med et tema inden for cyber awareness og afsluttes med tre opfølgende spørgsmål, så den enkelte medarbejder kan teste og dokumentere sin viden – og dermed bidrage til it-sikkerheden i jeres organisation. Kurset er udover dansk og engelsk tilgængeligt på yderligere 8 forskellige sprog.

Commerze-IT Awareness Training

Fordelene ved Cyber Awareness Traning

Hos Commerze-IT Academy tilbyder vi et cyber awareness-kursus, der giver jeres medarbejdere konkrete værktøjer og den nødvendige forståelse for it-sikkerhed og cybertrusler, så I undgår at ende som ofre for cyberkriminalitet.

Indgående forståelse for cybertrusler

Kurset henvender sig til alle typer af medarbejdere

Grundlæggende forståelse for, hvordan I beskytter data bedst muligt

 

Forståelse for sikker adfærd på internettet og på sociale medier

Hvad koster det at komme i gang?

Prisen afhænger af pakkens indhold og jeres ønsker i forhold til flere produkter, længere løbetid, ekstra undervisning osv. Derfor skræddersyr vi altid et tilbud til den enkelte kunde.

Ret henvendelse til Steen Schmidt på 70205566 eller sns@commerze.dk for spørgsmål og et uforpligtende tilbud på Cyber Awareness træning til jeres medarbejdere.