Design

Microsoft Surface Pro 6 er designet til at være på farten. Hvis du rejser jorden rundt eller fare ud og ind af kontoret til møder og andre angementer så er dette computeren for dig. Surface Pro 6 er bygget til at være nem at have alle steder og samtidig være rigeligt stærk til at kunne køre alle de programmer du bruger i dagligdagen og i hjemmet.

Hestekræfter

Sammenlignet med den sidste Surface Pro er Surface Pro 6 et stort spring fremad i ydelsen takket være sin 8. generation, quad-core Core i5-8250U-processor og 8 GB RAM og hvis du har brug for ekstra power kan du gå et skridt op til en Core i7-chip og 16 GB RAM.

microsoft-surface-pro_tech
Microsoft Surface Pro 6 Keyboard
Tastatur og touchpad
Keyboardoplevelsen på Surface Pro 6s tastatur er bemærkelsesværdigt god. Layouttet tilbyder 1,3 mm key travel, hvilket er cushy i betragtning af hvor tynd Type Cover er.
Microsoft Surface Pro 6 Dock

Alle de porte du har brug for

Med to high-definition video porte, en high-definition video ports, fire super hurtige USB 3.0 porte og en lyd udgang, har du alle forbindings mulighederne i et slankt og kompakt design så du er klar til arbejde.

Microsoft Surface Pro 6 Pen

Vær kreativ uden grænser

Vær kreativ uden grænser. Den nye Surface Pen er bedre og hurtigere end nogensinde med præcisionsblæk i den ene ende og viskelæder i den anden – plus en vippefunktion til skyggelægning,3 større følsomhed og stort set ingen forsinkelse.

Gå til Shoppen