Beviseligt bedre sammen

Du skal ikke tage vores ord for, at Microsoft 365 på et Surface device er en fantastisk måde at arbejde på. Tag Forrester Rapportens*. Resultaterne viser tydeligt, at arbejdsgange forbedres, produktiviteten øges og medarbejdere bliver mere engagerede, fleksible og innovative. Rapporten er baseret på undersøgelse af og interviews med 308 virksomheder og organisationer** i syv lande*** – og på tværs af brancher. Så det er ikke bare hurtig sælgersnak. Det er sælgersnak understøttet af solide data.

5 ekstra timer i ugen

Selvfølgelig bliver ugen ikke længere, men med Microsoft 365 på et Surface-produkt mere end fordobles effektiviteten af dine medarbejderes kommunikation, vidensdeling og arbejdsflow. Det giver dem en øget produktivitet på over 12% – eller 5 frigjorte timer om ugen.

Styrk kreativiteten

Giv dine kreative ansatte 2 timer mere om ugen til deres kerneopgaver. Kombinationen af Surface og kreative features som pen, touch, 3D i PowerPoint, samt samarbejdsværktøjer i Skype og Microsoft Teams strømliner arbejdsgange, så de kreative får 5% mere tid til kreativitet.

Stop tidsrøverne

Alle der har arbejdet i teams ved, at tiden hurtigt går med alt muligt andet. Med Microsoft 365 på et Surface device sparede hver medarbejder over 3 timer hver uge, fordi mange af de vanlige tidsrøvere blev stoppet, og tiden kunne bruges på de egentlige arbejdsopgaver.

Effektiv på farten

Det er ikke altid nemt at være rejsende medarbejder. Med mindre man har sin Surface med sig. Den har lang batterilevetid. Den kobler sikkert op gennem eSim. Du kan arbejde på de samme opgaver på tværs af forskellige devices. Disse features gjorde rejsende medarbejdere 11%, eller over 4 timer, mere effektive om ugen.

80% billigere IT

I forhold til IT-support er der flere fordele ved, at Microsoft 365 og Surface er skabt for hinanden. Brugerne er meget mere selvhjulpne, og kan oftere løse deres udfordringer selv. 15% oftere faktisk. Og udgifterne i forbindelse med sikkerhedsbrister kan reduceres med imponerende 80%.

*  Maximizing Your ROI From Microsoft 365 Enterprise With Microsoft Surface” bestilt rapport udarbejdet af Forrester

** Virksomheder og organisationer med gennemsnitligt 5.000-20.000 ansatte worldwide.

*** Australien, Kina, Frankrig, Tyskland, Japan, Storbritannien og USA.